Mikä Ezy?

Kulukuitit ojennukseen!

Henkilökohtaista palvelua

Toisin kuin kaikki markkinoilla olevat kilpailijamme, Ezy Expense on täysverinen palvelu. Osaava tiimimme käsittelee lähettämäsi kuitit ja matkalaskut ja varmistaa että tiedot ovat oikein ja saat korvauksen mahdollisimman nopeasti.

Kustannussäästöt

Palvelu kuulostaa kalliilta, mutta totuus on toinen. Ajansäästö tuottaa todennettavissa olevia kustannussäästöjä sekä oman yrityksesi henkilöstökuluissa kuin myös käyttämäsi tilitoimiston laskutuksessa.

Vaivaton kommunikaatio

Sen sijaan että tuhlaat aikaasi uusien tietokoneohjelmien, applikaatioiden ja salasanojen parissa, kommunikoit oikean ihmisen kanssa. Kulujen ja laskujen tiedot lähetät Ezy-tiimille helposti sähköpostilla tai WhatsApp-viestisovelluksella.

Näin toimitat kuitit ja kulujen tiedot

Kulukuitit ja matkakorvaukset voit toimittaa Ezy-palvelutiimille joko WhatsApp-pikaviestisovelluksen kautta tai edelleenlähettämällä kuitit sisältävän sähköpostin tiimin postilaatikkoon. Asiantunteva tiimimme pitää huolta että korvauslajit, ALVit jne yksityiskohdat ovat oikein, ja jopa laskee kilometrikorvaukset ja päivärahat puolestasi!

klsjdajsdhaksjdhasj

Nappaa kulukuitista kuva WhatsAppiin ja lisää sanellen tai kirjoittaen lyhyt kuvaus tapahtumasta. Km-korvauksia varten sanele lähtö- ja saapumispaikat, päivärahoja varten taas matkustusaika ja -maa.

klsjdajsdhaksjdhasj

Teetkö paljon ostoksia netissä, ja saatko kuittisi PDF-tiedostoina? Ei hätää, sähköpostitse saapuvat kuitit voit suoraan edelleenlähettää Ezy Expense-tiimille. Muista liittää mukaan lyhyt kuvaus tapahtumasta.

Toimii sujuvasti osana nykyistä kirjanpitoasi

Ezy-tiimi toimii yhteistyössä kirjanpitäsi kanssa, ja pidämme hänet ajan tasalla kaikesta kuitti- ja maksuliikenteestä Ezy Expensessä. Toimitamme myös kaiken kirjanpidon vaatiman materiaalin.

Ezy Expense on ohjelmistoriippumaton

Koska asiakaspalvelutiimimme koostuu oikeista ihmisistä koodinpätkien sijaan, pystymme toimimaan joustavasti ja mukautumaan käyttämääsi kirjanpito-ohjelmistoon.

Säilytä tutut käytännöt

Jos ehdottamamme best practice ei tunnukaan teistä luontevalta, voimme mukautua niihin käytäntöihin joilla tällä hetkellä hoidatte esim. kilometrikorvauksianne.

Kirjanpitäjäsi kiittää

Voit olla varma siitä että kulu- ja matkakorvaukset tulee täytettyä ja vietyä järjestelmiin oikein kirjanpitäjistä koostuvan tiimimme toimesta. Hoidamme kulut halutessanne maksatukseen asti, jolloin tilitoimistollesi jää vain valvontarooli.

klsjdajsdhaksjdhasj

Haluat siis päästä eroon kuittirumbasta? Ilmainen pilotti on Sinua varten.

Aloita nyt!

Yksinkertainen hinnoittelu

Tarjoamme asiakkaillemme kaksi eri hinnoitteluvaihtoehtoa. Premium-palvelu sisältää kaiken, myös kuittien käsittelyyn sisältyvän reskontratyön. Basic-palvelussa taas maksat kk-hinnan jolla saat palvelun käyttöösi, ja lisäksi erittäin edullisen tuntihinnan tiliöinnistä . Basic sopii satunnaisesti kuitteja tehtailevalle työntekijälle, kun taas Premium tulee hyvin edulliseksi heti jos sinulla tulee enemmän kuin 10 kuittia tai matkakorvausta/kk. Premium-mallin kk-hinnoittelu sisältää tiliöinnin 30 kululle. Vertailun vuoksi: jos käytät ulkoista kirjanpitäjää tai tilitoimistoa matka- ja kulukorvausten käsittelyyn, maksamasi keskimääräinen kuitin hinta vaihtelee 3 ja 9 euron välillä. Ezy Expensen asiakkaana maksat siis pienemmän hinnan paremmasta palvelusta!

Premium

12.90kk/käyttäjä
  • Sisältää Ezy Expense -palvelun käytön, esimiesten sähköpostihyväksynnän ja reskontratyön.
  • Säännöllisesti yli 10 kulua tai matkakorvausta kuukaudessa tekevän käyttäjän kannattaa valita Premium. Premiumin avulla on myös erittäin helppoa ennakoida kulu- ja matkalaskujen kk-kustannukset.

Basic

2.90kk/käyttäjä
  • Sisältää Ezy Expensen palvelun ja sähköpostihyväksynnän käytön. Kuittien tiliöinnistä veloitamme 30€/h.
  • Basic on oikea vaihtoehto satunnaisesti kuitteja ja matkakorvauksia tekevälle käyttäjälle.
  • Basic valitaan aina, jos käytössä yrityksen pankki- tai luottokortteja

Oletko kirjanpitäjä? Ezy Expense auttaa tarjoamaan parempaa palvelua asiakkaillesi, tehostamaan resurssien käyttöä ja tienaamaan passiivista tuloa!

Lue lisää!